onsdag den 31. oktober 2012

Menu

Halloween nærmer sig jo med hastige skridt. Vi holder ikke vores fest før i begyndelsen af november, da vi har et MGP som vi lige skal have afsluttet først.
Jeg har nu fået lavet årets menu kort. Sidste år hængte vi menuen op på en pizzaæske. Det vil sige vi limede selve menuen inde i æsken. Vi hængte æsken op på en glasdør i børnehøjde
( Hurrrra for "elefant snot")
Det var et KÆMPE hit. Jeg har ikke tal på hvor mange gange den æske blev åbnet og læst. 
Der blev diskuteret og gætte på hvad det mon var vi skulle have at spise.
Vi har besluttet at gøre det samme igen i går, så de kan få fornøjelsen af, at gætte hvad det er for noget "ulækkert" mad de skal have :o)

Her er forsiden, som skal limes udenpå pizzaæsken

.
Her er selve menuen, som skal limes inden i pizzaæsken.

Menuen er:
Rådne tarme med hvide melorme der serveres med indvolde er pasta med kødsovs. Tarmene er pølser vi har tænkt os at stikke spaghetti ind igennen og så koge man pølserne. 
(De skal koges lidt længere end normal for at spaghettien indeni pølsen bliver nok) 
Aftappet blod fra en kongelig vampyr er sprite blandet med blå likør uden alkohol. Jeg regner med at vi hælder det i en bowle og øser op til børnene derfra. Dertil har vi 4 "øjne" vi kommer i drikken, så de ligger der og skvulper rundt når vi skal øse deres drik op :o)

Hjerneklumper med et stænk af blod og afhuggede fingre er iskugler med lidt rødt syltetøj. Vi har bagt nogle småkage fingre som skal sættes ned isyltetøjet/isen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar