tirsdag den 31. juli 2012

Heksens trylleværksted

Da vi er i fuld gang med at male og tapsere i SFO'en får vi ikke lavet så mange projekter for tiden, så jeg har fundet noget fra vores Halloweenfest sidste år.


Efter maden, delte vi børnene op i fire grupper, hvor de så skulle følges ad til fire forskellige aktiviteter. Den en af opgaverne hed "Heksens værksted." Skiltet ovenover hang udenfor det rum de skulle ind i og var på det kort de havde fået til at gå rundt efter. 
Dette sted havde jeg lavet en følekasse, hvor de skulle stikke hænderne ind og føle på det der var deri. 

Kassen så således ud:

(undskyld kvaliteten af billederne, vores kamera er virkelig ikke særlig godt)

De skulle begynde ved øjet, som var skrællet vinduer der var gjort lidt våde.
Derefter var det billedet af orme (ved godt det er meget svært at se) det var kogt makaroni, som også var lidt vådt.
Derefter er det afhuggede fingre, som var pølser skåret i fingrestørrelser
Så kommer edderkopperne. Det er piberensere der er klippet i mindre stykker og krøllet lidt.
Den sidste er sjovest, men måske ikke for de mindste børn. Det er et spøgelse. Det er den voksne som står og hjælper børnene, der står med hånden bagved kassen (uden børnene ser det) og når så barnet stikker hånden ind, så rører de barnets hånd. 
Der er i virkeligheden ikke en kasse. Det er en plade med "ben" på, hvor jeg på bagsiden har hængt noget mørkt, lidt tykt stof, over hullerne. Man kan nemt selv lave en....siger jeg som har fået min far til at lave den :o) 
Den var et kæmpe hit, det synes det var lidt uhyggeligt, fordi vi havde slukket lyset og kun ladet det lys der kom fra gangen ind.+ et par stearinlys. Vi skal helt sikker bruge den igen i år.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar