søndag den 24. juni 2012

Vaser

Først vil jeg gerne undskylde, at jeg ikke har fået lagt noget på siden i et stykke tid. Vi har rigtig travlt på arbejde for tiden. Der sker mange ting, som gør at vi må løbe rigtig hurtigt. Jeg er ked af at det er kommet til at gå ud over bloggen. Det er desværre ikke noget der ser ud til at løse sig lige foreløbigt, men jeg vil prøve at blive bedre til at få skrevet :o)

Sidste mandag holdte vi en fælles fødselsdag for alle vores børn i SFO'en. Vi fejre dem ikke i løbet af året, så vi har besluttet at vi vil holde en stor fødselsdag én gang om året.

Vi holdt en ganske almindelig fødselsdag, med boller, lagkage, saft og varm kakao med flødeskum. Vi havde fået pedellen til at hejse flaget i gården og så havde vi sat alle borde og bænke op til et langt bord under flaget. Børnene havde lavet flere "bordløbere" til bordet. De havde tegnet flag og skrevet "HURRA!" og "TILLYKKE" osv. Derud over havde vi lavet vaser til at hænge op.

Vi har lavet vaserne af gamle plastikflasker. Det skal være dem af blødt plastik. 
Børnene skar bunden af og pyntede derefter flaskerne som de gerne ville og så klippede vi hul øverst i siderne med en hulmaskine og bandt gavebånd i hullerne. Da vi skulle hænge dem op hældte vi vand i dem og bandt den fast. Bagefter satte vi blomsterne i :o) De var ret fine da de kom op


Ingen kommentarer:

Send en kommentar